Byt till värmepump och spara pengar

Byt ut dina elektriska element till värmepump och spara 850 000:-

Det kan låta som en orimlig summa men varje villaägare vet att de enskilda utgiftsposterna handlar om varmvatten och värme. Det mest ekonomiska och miljömässiga alternativ som finns i dag är vattenburen jord- eller bergvärme.

Stigande energipriser både vad gäller el och olja

En normalstor villa förbrukar ungefär 20 000kWh för värme och varmvatten vilket idag kostar ungefär 35 000 kronor per år. Tendensen tyder på stigande energipriser både vad gäller el och olja. Vi nöjer oss med att räkna på bara en femprocentig ökning av elpriset, då kommer du under de närmaste 25 åren att betala 1 789800 kronor för värme och varmvatten! Med värmepump sjunker elanvändningen direkt med 70%.

Läs hela artikeln om elkonvertering »

Läs mer: Referens elkonvertering »

Elkonverterings häfte »

Kostnad för värme och varmvatten de kommande 25 åren

Tabell för utskrift »

Vi samarbetar med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till både företag och privatpersoner inom leasing, hyra och avbetalning samt lån och kontokortskrediter till privatpersoner. Wasa Kredits affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och att du får ett snabbt kreditbesked.