Eliten har samlats på KG Karlsson Rör

Att köpa värmepump är ett stort beslut. Det har vi 100 procent respekt för. Varje kund är unik och behöver en skräddarsydd energilösning. Värmepumpen ska fungera utan problem i många, långa sköna år till lägsta kostnad.

Det kan vi erbjuda, för här på KG Karlsson Rör har vi fyra nu samlats;
Jak-Erik Kroon, Mikael Jansson, Tommy Frisk och Stig Sandström. Vi gör ditt stora beslut enkelt och tryggt.

Vi leder KG Karlsson Rör och är stolta och kunniga musketörer med mer än 100 års erfarenhet av värmepumpar. Vi har varit involverade i närmare 17 000 installationer av värmepumpar i villor, fastigheter, slott och kojor. Faktiskt ända sen de första värmepumparna började installeras och vi är alltjämnt delaktiga i utvecklingen.

Det är vi stolta över och det är en garanti för att du ska få den professionalism och trygghet du har rätt att kräva. Både nu och i framtiden. Vi på KG Karlsson Rör håller i hela projektet; energikalkyl, installation, efterjustering och håller löftet att allt blir optimalt.
Våra tre specialområden är:

  • Villavärmepumpar; mer än 1 miljon villaägare har redan tagit beslutet. Villan värms med kostnadseffektiv och förnybar energi som hämtas från berg, jord, vatten eller luft. Vilken som är bäst beror på just dina förutsättningar.
  • Fastighetsvärmepumpar; allt fler större fastigheter och flerfamiljshus väljer värmepump framför andra alternativ. även här har vi mycket stor kunskap och kunderna spar mycket pengar och miljö.
  • Service; en värmepump behöver, precis som en bil, regelbunden service för att fungera optimalt i många år. Vi har servicepaket som ger dej som kund allra största trygghet. Vi har professionell kunskap om alla modeller av värmepumpar från de ledande tillverkarna.