Thermia Robust

Maximal prestanda och extra funktionalitet

Thermia Robust är det självklara valet för större fastigheter med avancerade värmesystem och extra höga krav på funktionalitet. Modellen finns i effektstorlekarna 20, 26, 35 och 42 kW. Den kan dessutom kaskadkopplas med upp till åtta maskiner för att på så sätt få ut upp till 336 kW (8x42 kW).

Thermia Robust har ett avancerat styrsystem som håller ordning på alla funktioner vilket ger dig både överblick och trygghet.

Full kontroll och komfort

Thermia Robust kan kommunicera med andra styrsystem. Den kan till exempel styras och övervakas via ett överordnat system som samlar all information på ett och samma ställe, exempelvis larm, hissar, ventilation med mera.

Med Thermia Robust går det att styra upp till nio separata värmesystem i fastigheten via 0-10V signal. Det kan till exempel vara radiatorer, golvvärme, fläktkonvektorer och uppvärmning av ventilation.

Med Thermia Robust kan du kyla vissa delar av fastigheten samtidigt som andra värms upp. Att värme och kyla produceras samtidigt kan utnyttjas på flera energisparande sätt, till exempel kan den kyleffekt som uppstår när lägenheter värms upp användas för att kyla butiks- eller lagerlokaler i samma fastighet.

Integrerad webbserver

Med Thermia Robust får du en integrerad webbserver som gör att du i realtid kan styra och övervaka värmepumpen var du än finns i världen. Den ger dig kontroll över alla inställningar som exempelvis larmhantering, drifthistorik och aktuella temperaturer.

Alla dessa funktioner underlättar vid driftoptimering, men kan också vara till stor hjälp om du skulle behöva support eller service. Uppstår ett larm får du, alternativt din installatör, automatiskt ett meddelande via sms eller e-mail. För den som har fastigheter på flera håll ger internetstyrningen stora möjligheter till effektivisering.

Ladda ner Produktblad