Thermia Solid

Thermia Solid är fastighetsvärmepumpen för dig som vill få ut maximal prestanda och ha tillgång till de viktigaste funktionerna.

Maximal prestanda och låg investeringskostnad

Thermia Solid är fastighetsvärmepumpen för dig som vill få ut maximal prestanda och ha tillgång till de viktigaste funktionerna. En perfekt lösning för större fastigheter utan krav på specialapplikationer. Modellen finns i effektstorlekarna 20, 26, 35 och 42 kW.

Styrning för maximal effekt

Thermia Solid klarar att styra två separata värmesystem samtidigt. Den intelligenta styrningen gör att du enkelt kan hålla ordning på och styra de funktioner som ingår i systemet såsom tillsatsvärme, varmvatten, kyla och shuntgrupper. Den ser också till att driften hela tiden finjusteras efter rådande behov och förutsättningar, vilket ger maximal effektivitet och energibesparing.

Kan styras via Internet

Thermia Solid kan utrustas med en online-funktion som gör att du på distans kan styra och övervaka värmepumpen via Internet och trådlös kommunikation. Du får kontroll över värmepumpens alla inställningar som exempelvis larmhantering, drifthistorik och aktuella temperaturer, vilket underlättar vid driftoptimering, support och service. Uppstår ett larm får du, alternativt din installatör, automatiskt ett meddelande via sms eller e-mail.

Ladda ner Produktblad